COACHING

 

Individuele coaching/workshop

Een individuele workshop of paardencoachingssessie is een diepgaande manier om in korte tijd je zelfbewustzijn te vergroten en om aan bepaalde vraagstukken te werken. Het paard is hierbij collega coach en spiegel. 

 

Het blijkt aanzienlijk effectief te zijn vanwege het ervaringsgerichte karakter en de diepgaande leerervaringen die ermee gepaard gaan. Onze ervaring is dat coaching met paarden als zeer effectief wordt ervaren vanwege de directe en vooral eerlijke feedback die het paard geeft. Bovendien nodigen paarden ons uit om uit onze comfortzone te komen en dat is het gebied waar leren kan ontstaan.

 

De individuele sessies worden afgestemd op je behoeften en wensen en er kan aan een persoonlijk(e) of professionele vraag, intentie of thema worden gewerkt.

Werkwijzen die worden ingezet zijn onder meer: contact maken, het paard verzorgen en poetsen, wandelen/lopen met het paard, bewust omgaan met paarden, communiceren met paarden, inzicht in paardentaal en paarden leren lezen, spiegelen, free stylen, grondwerkoefeningen, uitdagende opdrachten/oefeningen en bewust paardrijden. Het laatste alleen indien gewenst.

 

Een sessie kan los worden gevolgd en het is ook mogelijk om meerdere sessies te doen. Dit is mede afhankelijk van je wensen en vraagstuk. Een individuele sessie duurt 1 of 2 uur. Aan het begin van de sessie vindt een kennismaking plaats.

 

Duo workshop

Deelnemen met een vriend, vriendin, partner, familielid of collega kan ook. In dit geval duurt een workshop of sessie 2 - 3 uur.  

        H O M E               O P E N   W O R K S H O P S               B E D R I J V E N   E N   T E A M S                C O A C H I N G               A G E N D A                  C O N T A C T

wpd7313503_0f.jpg
RHIANNON - WAY OF THE HORSE
wp5ae28689_0f.jpg
wp7835856d_0f.jpg